Web Analytics Made Easy - Statcounter

برند ایرانی مروژ، در عرصه جهانی ورزش بسیار معروف شده است و حتی شاهد آن بودیم که در رقابت‌های المپیک توکیو بسیاری از ورزشکاران از کشورهای مختلف، از این برند ایرانی استفاده می‌کردند. این دستاورد بزرگ موجب شد خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز سراغ دکتر ساعدی فر، مدیر این برند رفته و گفت‌وگویی با فیزیوتراپ اسبق تیم ملی داشته باشد که در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مروژ در زبان لری به معنای مورچه است

ساعدی فر در ابتدا اظهار کرد: در ابتدا باید اذعان کنم که در صفحات مجازی، به اشتباه بنده را متولد آمریکا معرفی کرده بودند، اما در اینجا لازم است، یادآوری کنم که بنده متولد اندیمشک و باافتخار فرزندی از قوم لُر هستم.

وی ادامه داد: اسم برند مروژ در زبان لری، به معنای مورچه است، نماد کار خودم را مورچه قرار دادم به این خاطر که مورچه موجود سخت کوشی است، موجودی که یا در قله های بلند و یا در زیر زمین زندگی می‌کند، بیشتر از جثه خودش بار حمل می‌کند، این موجود را نماد کاری خود را قرار دادم زیرا آدمی سخت کوش هستم و به همین خاطر این اسم را برای این برند انتخاب کردم، شکل‌گیری این برند با یک برنامه‌ریزی معین با یک بیزینس گرند انجام شد.

مروژ همان برند مجید است

مجید و مروژ در واقع یکی هستند درحال حاضر در ایران به اسم مجید مروژ ایرانیان ثبت شده است و شرکت دیگری هم وجود دارد که به اسم مجید فعالیت می‌کند، یک شرکت در آمریکا داشتم به اسم مروژ که با مشکلات قوانین تحریم مرتبط شد و مجبور شدم شرکت را ببندم و فعالیت های آن زیر نظر شرکت مجید مروژ ایرانیان که تازه فعالیتش را آغاز کرده، انجام می‌گیرد، شرکت های مجید و مجید مروژ یکی هستند، مروژ در سطح بین‌المللی فعالیت دارد و مجید هم به خاطر فعالیت های شخصی خودم است که مردم آن را می‌شناسند و یک مدتی هم در کنار تیم ملی بودم در آن جا بیشتر به اسم شرکت مجید شناسایی می‌شد، مجید و مروژ ایرانیان در واقع یک شرکت و یک برند هستند و تفاوتی ندارند، اما در سطح بین الملل مروژ می‌باشد، به علت اینک ارقی که به ملت و اصالتم دارم، دوست داشتم این کلمه لری را که چاشنی کارم کردم را در سطح جهانی به مردم معرفی کنم.

برنامه ریزی طولانی مدت برای جهانی شدن

ببینید این کاری نیست که شوخی بردار باشد با یک برنامه ریزی طولانی مدت با یک سرمایه سنگین شروع کردم من سال 2004 کارم را در ایران شروع و تا سال 2008 در ایران فعالیت می‌کردم، سال 2008 به پیشنهاد آقای داورزنی رئیس فدراسیون والیبال وقت از من خواستند که عضو هومولوگیشن والیبال جهانی شوم برای این منظور باید وکیل می گرفتم، بعد از کلی اصرار، بعد از شش ماه قبول کردم که من عضو اتحادیه والیبال جهانی در سوئیس شوم، قوانین و مقررات والیبال جهانی به این صورت است که هر بازی مربوط به والیبال جهانی است تیم های شرکت کننده باید از البسه ای استفاده کنند که با والیبال جهانی قرارداد داشته باشد و این قرارداد هم ملزم بر این بود چون ما شرکت داخلی بودیم سالی ۳۰ هزار دلار حق عضویت پرداخت می کردیم، این کار را از سال ۲۰۰۸ شروع کردیم تا سال ۲۰۱۳، اسپانسرینگ والیبال ساحلی دنیا را گرفتم و این کار ۲ میلیون یورو برای ما هزینه داشت، سال ۲۰۱۳ ما با ۲۴ event متفاوت در تورنمنت های متفاوت لباس ها را تهیه می‌کردیم برای هر event حدود ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ لباس باید استفاده می‌شد قبل از این که این کار شروع شود، اتحادیه جهانی والیبال ما را مجبور کردند هر کدام از این البسه هایی که قرار است در این تورنمت ها استفاده شود به آزمایشگاه برود تا تجزیه و تحلیل شوند تا کیفیت آنها تایید شود این هم یک قدمی بود تا ما خودمان را جمع و جور کنیم و خودمان را به کیفیت بالا درسطح برندهای جهانی بالا ببریم که قابل قبول باشد و برای ورزشکاران تراز اولی که در سطح دنیا والیبال ساحلی بازی می‌کردند.

هرگز ناامید نشدم

نقطه شروع ما بعد از ۲۰۱۳ اتفاق افتاد که شروع کردیم در سطح بین‌المللی بازاریابی کنیم و اصول بازاریابی را که ۵ p بازاریابی هست و این را چاشنی کار قرار دادیم و روی اصول جلو رفتیم شروع از کشور آذربایجان بود و بعد از آذربایجان هم به مجارستان کشیده شد و از مجارستان به کشورهای اروپایی مانند رومانی ترکیه و... از شانس ما در سال ۲۰۱۶ قوانین و مقررات قبل از المپیک ۲۰۱۶ قوانین و مقررات اتحادیه کشتی عوض شد قبل از شرکت‌های بزرگ مثل نایک، آدیداس، آسیکس می آمدند و سالی دو میلیون تا ۳ میلیون دوبنده به رنگ های آبی و قرمز طرح می زدند آنها بازار جهانی را گرفته بودند قبل از ۲۰۱۶ اتحادیه جهانی قوانین را عوض کرد و خواست که با رنگ پرچم یا یک نماد از کشور روی دوبنده ها حک شود آن موقع دیدم برای نایک، آدیداس و آسیکس صرفی نداشت که برای فدراسیون‌ها ۵ تا ۲۰ تا ۱۰۰ دوبنده بزند به همین دلیل کنار کشیدند. روی تمام کشور ها به سمت من کشیده شد. طوری شد سال ۲۰۱۶ المپیک ریو با بیش از ۳۵ کشور برایشان دوبنده طراحی می‌کردیم اما در این جا دیده نشدیم. بعد از ۲۰۱۶ در سطح ایران یک یا دو سایت مطلب درباره ما نوشتند اما ناامید نشدم و شروع کردم کارم را ادامه دادن در سطح دنیا که در همین یک ماه و نیم گذشته من در بلغارستان، لهستان، آلمان، مجارستان، آذربایجان ترکیه، هم بودم که بتوانم خودم را جمع و جور کنم چون این چند وقت به خاطر کرونا همه خانه نشین بودیم.

دوران کرونا دو اتفاق مثبت برایمان داشت

به علت کرونا، به خاطر ارتباطات قوی شرکت های بزرگ که اسپانسر اتحادیه کشتی شده بودند مانند نایک کلیه مشتری های قبلی ۲۰۱۶ ما را گرفته بودند متوجه شدم مشتری ها از دستم می رود شروع کردم فعالیتم را ادامه دادن و ارتباط برقرار کردن توانستم در بازارهای توکیو ۱۴ کشور دیگر را پوشش دادم برای دوبنده هاشون همچنین یک اتفاق بهتر از دو بنده ها هم افتاد. رئیس دفتر آقای باخ رئیس کمیته ملی المپیک با ما تماس گرفتند و از من خواست برای آنها ماسک پارچه ای تولید کنم چون از طریق اتحادیه کشتی ماسک های تولیدی ما را دیده بودند، یک بار پارسال برای آن را تولید کرده بودم اتحادیه کشتی هم مورد پسندش قرار گرفته بود و از من خواست پانصد ماسک تولید کنم تا آن‌ها را هدیه کنند به کسانی که عضو کمیته جهانی المپیک هستند که زمانی که می خواهند مدال‌ها را توزیع کنند از آن ماسکی که تهیه شده استفاده کنند. این هم پایان مثبتی بود که اتفاق افتاد، ضمن این که مشاهده کردید دوبنده های کشتی در طرح های متنوع است و روی آنها کار شده بوده خیلی تخصصی که از نظر کیفیت و چه از نظر طراحی همشون مهندسی ساخته شده بودند.

انتهای پیام

هومن جعفری کد خبر: 1107465 برچسب‌ها ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران والیبال جهانی اتحادیه کشتی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم

عربستان سعودی به‌دنبال بودجه‌بندی و برنامه‌ریزی نادرست، برای پیاده‌سازی طرح‌های پروژه نئوم خود تا سررسید تعیین‌شده با مشکل مواجه است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آینده نئوم، پروژه عظیم شهرسازی عربستان سعودی، متزلزل به نظر می‌رسد، زیرا با افزایش هزینه‌ها، شکست‌های پی‌درپی در ساخت‌وساز بناها و ساختارهای مختلف این شهر هوشمند رو به افزایش است. در حال حاضر عربستان از شکست خود در ساخت شهر خطی لاین خبر داده است که قرار بود میزبان یک جفت آسمان‌خراش بلندتر از ساختمان ۱۰۲ طبقه امپایراستیت واقع در محله منهتن نیویورک باشد، ۱۰۵ مایل از صحرا را در بر بگیرد و انتهای غربی آن به ساحل دریای سرخ ختم شود.

چالش عربستان برای ساخت لاین

مقیاس بلندپروازانه تعیین‌شده برای این شهر با هزینه‌های سرسام‌آوری همراه بوده است، حال آن‌که نئوم به‌طور رسمی ۵۰۰ میلیارد دلار بودجه داشت که بیش از ۵۰ درصد آن توسط فدرال عربستان سعودی تأمین شد. با این حال پیش‌بینی‌های بودجه بسیار خوش‌بینانه بودند و طبق گفته کارمندان پروژه و افراد آشنا با طرح‌های نئوم، تنها ۱.۵ مایل اول پروژه لاین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. در اصل انتظار می‌رود کل پروژه دست کم دو تریلیون دلار بودجه لازم داشته باشد.

بر اساس چشم‌انداز عربستان سعودی، لاین با صد مایل عرض، در بالاترین نقاط خود هزار و ۶۴۰ فوت ارتفاع خواهد داشت و ۲۹ درصد بزرگ‌تر از تمام ساختمان‌های شهر نیویورک است. پایه‌های این شهر سال‌ها قبل از این‌که معماران طراحی ساختار بالای زمین آن را ترسیم کنند، به‌صورت پراکنده ساخته شد تا نشانی از پیشرفت شهر باشد، با این حال با تغییر نظر معماران نسبت به ساخت لاین در مکان برنامه‌ریزی شده اولیه، این پایه‌ها رها شد.

این نوع برنامه‌ریزی‌های نادرست بخش‌های دیگری از نئوم را نیز تحت‌تأثیر قرار داده است. ۱۰ مایل اول آسمان‌خراش ابتدا قرار بود تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود که اکنون به ۱.۵ مایل کاهش پیدا کرده است. بلندپروازی‌های طراحان برای برای اسکان میلیون‌ها ساکن در فاز اول آن نیز به کمتر از ۲۰۰ هزار نفر تقلیل داشته است.

نئوم در همین حال حدود پنج میلیارد دلار صرف ساخت مسکن برای کارگران ساختمانی خود کرده است که تعداد آن‌ها از پیش‌بینی‌های اولیه فراتر رفته و حتی قرار است ۱۰۰ هزار کارگر دیگر نیز به آن‌ها بپیوندند، اما به نظر می‌رسد که حتی این بخش نیز با آینده‌نگری طراحی شده باشد. بنابراین به نظر می‌رسد جامعه‌ای که محل زندگی مهندسان و کارکنان اداری نئوم است، باید تخریب شود و پس از بازنگری‌های بیشتر در طراحی لاین جای خود را به بخش‌هایی از آسمان‌خراش برنامه‌ریزی‌شده دهد.

کارگران در حال حاضر در حال حفر یک گودال عظیم ۴۵۰ هکتاری در امتداد محل پایه‌ریزی لاین هستند که با هدف ساخت یک اسکله دریایی، ۵۰ فوت زیر سطح دریا قرار دارد.

مشکل دیگر نئوم در وهله کنونی کوه‌هایی از خاک، حاصل حفاری‌های فعلی است که بر فراز نقاطی ریخته شده که قرار است یک آبراه ساخته شود و تصمیم بر این گرفته شده که برای حفاری مجدد این توده خاکی عظیم و انتقال آن به جای دیگر برنامه‌های جدیدی تدوین شود.

کد خبر 751695

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • عبادی‌پور: هفته نخست لیگ ملت‌ها جنگ جهانی داریم
  • حسینی: والیبال باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • حسینی: والیبال ایران باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند